Wordt vrijwilliger bij S4S Nederland

Vrijwilligers zijn belangrijk voor ons. Vrijwilligers kunnen nieuwe kennis inbrengen, ze zorgen voor een extra paar handen en kunnen ons verbinden met de rest van de wereld. Wij bieden mogelijkheden voor vrijwilligers in een veilige en inspirerende omgeving op verschillende terreinen. We hebben mogelijkheden voor vrijwilligerswerk in Nederland en soms ook in onze partnerlanden. 

We proberen zorgvuldig de opleiding en ervaring van de vrijwilliger aan de behoeften binnen onze programma’s te koppelen. Op die manier hopen wij dat de tijd bij S4S Nederland zowel voor de vrijwilliger als voor ons waardevol is. Vrijwilligers kunnen bijvoorbeeld inzetbaar zijn voor de organisatie van evenementen, het onderhouden van sociale media en nieuwsbrieven, het geven van presentaties op scholen en andere voorlichting en fondsenwervende acties.

Wij over het algemeen zoeken we vrijwilligers die hun tijd en expertise kunnen bieden in de volgende gebieden: - Administratie 
- Fondsenwerving
- Marketing & communicatie
- Grafisch vormgeving
- Sport- en spelactiviteiten

Bent u geïnteresseerd naar de ervaringen van voorgaande vrijwilligers? Lees dan hun verhalen. Voor meer informatie betreffende vrijwilligerswerk in Nederland of in onze partnerlanden dan kunt u contact met ons opnemen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?