Voor Scholen - Kom in Actie!

Bent u leraar of werkt u op een school? Kom dan samen met uw leerlingen of studenten in actie en steun onze projecten voor gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden.

Presentaties

- We kunnen een presentatie geven in uw school over ons werk. We kunnen de leerlingen of studenten meer vertellen over de landen waar we werken en hoe we er streven naar gelijke rechten voor kinderen met een handicap. Ons werk kan bijvoorbeeld ook gekoppeld worden aan lessen aardrijkskunde en lichamelijke opvoeding.
- Als leerlingen of studenten een onderwerp moeten presenteren in de klas, laat ze dan kiezen om het werk van S4S Nederland te bespreken. Wij kunnen hen ondersteunen met informatie, video's en foto's.

Zamel geld in voor onze projecten

School Sportdag
Organiseer een school sportdag of sponsorloop voor leerlingen of studenten. Ze kunnen zich laten sponsoren door hun familie en vrienden. Wij kunnen een aantal spellen aandienen uit onze ‘adapted physical activity manual’.

Toneelstuk
Organiseer een toneelstuk op school en laat bezoekers een kleine bijdrage betalen voor de toegang. Wij denken graag mee over sociale thema's.

Kerstviering
Heeft u dit jaar een kerstviering op school? Waarom zou u er dan geen leuke actie aan verbinden voor S4S Nederland? Bijvoorbeeld het maken van kerststukjes die de leerlingen kunnen verkopen aan familie en vrienden.

Hoe wij u kunnen helpen

Wij kunnen u op de volgende manieren ondersteunen met uw actie:
- Een digitale informatie pakket, met daarin: een briefing van S4S Nederland en onze activiteiten, een foto presentatie en links om onze informatieve video’s te downloaden.
- Promotie van de actie op onze sociale media.
- Afhankelijk van het soort actie en de timing kunnen we posters en flyers leveren.

Vertel ons over uw actie

Stuur ons een email en vertel ons over uw actie.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?