Speciale Giften

Speciale giften zijn een geweldige manier om de herinnering aan een speciaal iemand levendig te houden of een dierbare te vieren en het leven te veranderen van kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden. 

Doneren ter herinnering aan een speciaal persoon

Wist u dat u ter nagedachtenis aan een overleden geliefde, vriend(in) of collega een donatie kunt doen aan S4S Nederland? Uw gift is een prachtige manier om ter herinnering aan uw geliefde kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden een beter bestaan te geven.

Doneren ter ere van een speciaal persoon

Perfect voor een speciale gelegenheid, of het nu gaat om een verjaardag, slagen/afstuderen, huwelijk, of de geboorte van een baby. U kunt elke gelegenheid specialer maken door een donatie te doen ter ere van een speciaal iemand. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw donatie, u kunt een gehandicapte kind op weg helpen naar een betere toekomst. Is er een meer betekenisvol geschenk om een speciale gebeurtenis te vieren?

Hoe werkt het?

Voor beide opties gaat u naar onze donatie pagina. Stuur ons daarna een korte e-mail waarin u aangeeft of u doneert ter herinnering of ter ere van iemand. S4S Nederland zal dan een kaart sturen naar de ontvanger van uw keuze. Vermeld dan wel even het adres en een eventuele boodschap.

Voor vragen over speciale giften kunt u contact met ons opnemen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?