Laat een gift achter in uw testament

Uw testament is een zeer belangrijk document. Hierin kunt u laten vastleggen wat er met uw vermogen en bezittingen zal gebeuren als u komt te overlijden. Vaak vinden mensen dit een moeilijk onderwerp om over na te denken, maar het is belangrijk om dit goed te organiseren. Op die manier kunt u zorgen voor uw geliefden. In uw testament kunt u ook giften en geschenken aan projecten en organisaties opnemen die u nauw aan het hart liggen. 

Zet S4S Nederland in uw testament

Heeft u nagedacht om S4S Nederland in uw testament op te nemen? U kunt bijvoorbeeld geld of goederen doneren waarvan u het gevoel heeft dat het zal bijdragen aan onze visie; een wereld waarin kinderen met een handicap gelijke rechten hebben. Wanneer u een financiële gift in uw testament opneemt, kunt u er voor kiezen om dit te reserveren voor een specifiek programma of activiteit. Een gift in uw testament draagt bij aan de duurzaamheid van onze programma’s en geeft gehandicapte kinderen in Zimbabwe zicht op een betere toekomst.

Er zijn verschillende manieren waarop u een gift aan S4S Nederland in uw testament op kunt nemen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?