Ideeën voor kleine (of grote) fondsenwervende acties

Wilt u het werk van S4S Nederland ondersteunen door middel van uw eigen unieke fondsenwervende activiteit? U kunt bijvoorbeeld een evenement organiseren op school, in uw wijk, op het werk of thuis. Het maakt niet uit hoe groot of klein uw actie, uw steun maakt een verschil in het leven van de kinderen met een handicap.

Enkele suggesties 

Sportactiviteiten
Neem deel aan een sportwedstrijd of evenement. Het maakt niet uit of het 10km is, een volledige marathon of een vierdaagse, u kunt zichzelf voor uw inspanningen laten sponsoren door familie, vrienden en collega’s. Bijvoorbeeld voor iedere gelopen kilometer of gezwommen afstand.

Verjaardagen, bruiloften en pasgeboren baby's
Is het uw verjaardag, gaat u trouwen of bent u in blijde verwachting van een baby in de nabije toekomst? Waarom neemt u S4S Nederland dan niet op in uw verlanglijstje, op uitnodigingen en aankondigingen? In plaats van een cadeau kunt u uw vrienden, familie en collega's om een ​​donatie voor S4S Nederland vragen.

Pub Quiz
Breng uw vrienden, collega's en kennissen bij elkaar en organiseer een quiz in uw favoriete kroeg. U kunt deelnemers entree laten betalen of u kunt vragen om donaties. Wij kunnen u helpen met vragen voor de quiz.

Collecte bussen
U kunt collecte bussen plaatsen bij uw plaatselijke supermarkt, op uw kantoor of sport club en mensen aanmoedigen om kleingeld te doneren.

Cake verkoop
Is bakken uw favoriete bezigheid? Bak dan uw heerlijkste cup cakes, muffins, of brownies en verkoop ze aan uw familie, vrienden of collega's.

Filmavonden
Kies uw favoriete film, regel een aantal snacks en nodig uw vrienden uit voor een gezellige filmavond. Vraag entree geld en verkoop de snacks.


High Tea
Organiseer een echte high tea voor uw zussen of vriendinnen. Vraag iedereen om donaties voor deelname.

Come Dine With Me
Organiseer een ‘Come Dine With Me dinner party’ en verras uw vrienden met uw culinaire vaardigheden. Vraag iedereen om een donatie. Wij kunnen u uiteraard helpen met gerechten uit de landen waar we werken.

Veilingen en Garage Sales
Heeft u spullen die u niet langer meer gebruikt, zoals dvd’s, boeken, kleding of schoenen? Verkoop ze dan online via Marktplaats of via een garage sale en doneer de opbrengst.

Natuurlijk zijn er nog tal van kleine en grote fondsenwervingsacties te verzinnen. Heeft u een leuk idee? Neem dan contact met ons op.

Wat wij kunnen bieden

- Een digitaal fondsenwerving pakket, met daarin: een briefing van S4S Nederland en onze activiteiten, een foto presentatie en links om onze informatieve video’s te tonen.
- Promotie van uw evenement op onze sociale media.
- Afhankelijk van het type evenement en de timing kunnen we posters en flyers leveren.

Betrek ons bij uw activiteit

Neem contact met ons op en betrek ons bij uw actie.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?