Evenementen

S4S Nederland organiseert evenementen om het bewustzijn over handicaps in ontwikkelingslanden te vergroten. Tevens organiseren we ook acties waarbij we financiële middelen inzamelen voor ons werk met gehandicapte kinderen. Lees hier meer over aankomende en voorgaande evenementen. Wilt u misschien zelf een evenement organiseren? Neem dan contact met ons op.

Aankomende evenementen

Cornwall Classic Quarter 2016

Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Samen met collega's, familie of vrienden kun je genieten van een weekendje weg in het prachtige Cornwall (UK), en actief zijn voor een goed doel! S4S biedt je de mogelijkheid om mee te lopen in de Cornwall Classic Quarter trail run 2016. In teams van vier, als duo of als solo loper kun je deelnemen aan deze legendarische 44 miles trail run. Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


 

Voorgaande evenementen

Ontdek Zimbabwe met S4S Nederland

Vorig jaar reisde een groep van 8 S4S supporters af naar Zimbabwe om de projecten die we steunen te bezoeken, en te genieten van de adembenemende schoonheid van dit land. De meest pure en mooie 'off the beaten track' parken en culturele bezienswaardigheden zijn bezocht en werden gecombineerd met een aantal spannende projectbezoeken. De groep had een kans om te praten met de kinderen, ouders en leraren die betrokken zijn bij de programma's. Zij herinneren: "Wij blijven onder de indruk van S4S' inspirerende benadering om het leven van deze kinderen en hun families te verbeteren. Ze brengen hoop in het leven van de kinderen."
 

MidSummer NightSwim 2015

Evenals vorig jaar organiseerde Reddingsbrigade en Zwemvereniging de Vuurtoren nu voor de tweede maal de MidSummer NightSwim (MSNS); een estafette race waarbij men in teams van zonsondergang tot zonsopgang zoveel mogelijk meters aflegt. Het aantal zwemmers was bijna verdubbeld ten opzichte van vorige editie; maar liefst 65 deelnemers zwommen door de nacht. Zij zamelden zo geld in voor de projecten in Zimbabwe. Dit jaar werd er €1759,59 bij elkaar gezwommen. Een bijzonder mooi resultaat. Wederom gaat onze dank uit naar het fantastische team van De Vuurtoren, alle zwemmers, vrijwilligers en sponsors. 
 

Cornwall Classic Quarter 2015

Op vrijdag 12 juni reisde er een team van 5 fanatieke hardlopers af naar Cornwall in Zuid Engeland. Hier namen zij deel aan de Cornwall Classic Quarter, georganiseerd door onze zusterorganisatie S4S UK. De Cornwall Classic Quarter is een trail run van maar liefst 44 miles, langs de zuidwest kust van Cornwall. Het parcours gaat door onherbergzaam gebied en het is flink afzien geweest voor de 5 deelnemers. Maar samen met de hardlopers van S4S UK hebben ze een prachtig resultaat behaald. 

 

MidSummer NightSwim 2014

Tijdens de kortste nacht van het jaar (21-22 juni) organiseerde Reddingsbrigade en Zwemvereniging de Vuurtoren de eerste MidSummer NightSwim (MSNS). In teamverband zwommen 35 zwemmers in estafettevorm van zonsondergang (22:03 uur) tot zonsopkomst (05:20). De teams zamelden zo geld in voor de projecten in Zimbabwe. Natuurlijk werd er ook gestreden om welk team de meeste meters kon maken. In totaal is er 91.150 meter gezwommen deze nacht. En, de deelnemers hebben maar liefst €1534,54 bij elkaar gezwommen. Onze grote dank gaat uit naar alle zwemmers, vrijwilligers, sponsors en natuurlijk het team van De Vuurtoren. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?