Cornwall Classic Quarter 2016


Ben je op zoek naar de ultieme uitdaging? Samen met collega's, familie of vrienden kun je genieten van een weekendje weg in het prachtige Cornwall (UK), en actief zijn voor een goed doel! S4S biedt je de mogelijkheid om mee te lopen in de Cornwall Classic Quarter trail run 2016.

De uitdaging

Een non-stop route van 44 miles van het meest zuidelijke punt, naar het meest westelijke punt van Cornwall (en Engeland), langs het legendarische South West Coast Path. Prachtige uitzichten en ongelooflijk ruige landschappen omgeven de route. Je kunt ervoor kiezen om mee te lopen in teams van vier, als duo, of als een solo loper. Welke optie je ook kiest het zal een geweldige ervaring zijn! Voor meer informatie: http://www.endurancelife.com/event-new.asp?series=88

Waarom deelnemen?

Je kunt deze uitdaging aangaan, plezier hebben en direct ons werk met gehandicapte kinderen in Afrika ondersteunen. We vragen elke loper om een donatie van £100 p.p. Dit mag door deelnemers zelf gedoneerd worden of je kunt je door vrienden, familie en collega’s laten sponsoren. Na registratie zullen wij je voorzien van een aantal fondsenwerving tips en trucs.

Wanneer

Vrijdag 10 tot zondag 12 juni 2016.
Race is zaterdag 11 juni.

Wat is inbegrepen?

We bieden een pakket voor lopers en hun supporters. Dit jaar bieden we de mogelijkheid om samen met ons te verblijven in het fijne Tasha House in Hayle, Cornwall, UK*.

Lopers
Inschrijfgeld, loopshirt, pet, race day ontbijt, lunch, snacks, awards diner, en accommodatie in Tasha House (2 nachten).

Supporters:
Shirt, pet, race day ontbijt, lunch, snacks, awards diner, en accommodatie in Tasha House (2 nachten).

*We bieden ook mogelijkheden voor degenen die liever hun eigen accommodatie zoeken.

Kosten

Prijs in £ p.p.

Eigen accommodatie

S4S accommodatie

Team van 4

A.

 111.00

E.

 181.00

Duo

B.

 126.00

F.

 196.00

Solo

C.

 146.00

G.

 216.00

Supporter

D.

 81.00

H.

 151.00

Vrijdagavond diner en zondagochtend ontbijt zijn optioneel en kosten £10 and £7.50 p.p.
Alle drankjes tijdens de diners zijn niet inbegrepen in de prijs.

Registratie

Voor registratie, download het inschrijfformulier, vul de informatie in en scan een kopie terug naar ons. Wees er snel bij, we hebben maar een beperkt aantal plaatsen. Indien je graag meer informatie wenst of om even met ons te praten over de mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar: office@s4s-nederland.nl.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?