Voor Kinderen - Kom in Actie!

Wil je graag iets betekenen voor kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden? Er zijn vele manieren waarop je dit kunt doen! 

Spreekbeurt op school

Moet je een spreekbeurt geven op school? Of een werkstuk maken? Waarom doe je dit dan niet over S4S Nederland en ons werk met gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden? Wij kunnen je helpen met informatie, video's en foto’s. Zo heb je zeker een uniek onderwerp om over te spreken!

Zamel geld in voor onze projecten

Natuurlijk kun je geld inzamelen voor onze projecten. Hieronder hebben we een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet. En je zult zien, het is helemaal niet moeilijk!

Sportactiviteit
Doe mee aan een sportwedstrijd zoals een hardloop, wandel of zwem wedstrijd. Of organiseer zelf een activiteit. Het maakt niet uit hoe ver! Je kunt je laten sponsoren door je familie en vriendjes, bijvoorbeeld per gelopen kilometer of gezwommen meters.

Verjaardagen
Komt je verjaardag er aan? Vraag je familie en vrienden om naar je feestje te komen met een donatie voor S4S Nederland i.p.v. een cadeautje.

Crea bea
Ga op een regenachtige middag lekker knutselen met je vrienden, broer of zus. Verkoop je zelfgemaakte spulletjes aan familie en vrienden.

Collecte bussen
Je kunt collecte bussen plaatsen bij je plaatselijke supermarkt of sport club en mensen aanmoedigen kleingeld te doneren.

Cake verkoop
Bak samen met je moeder of oma je favoriete cupcakes, muffins of brownies en verkoop ze aan je familie, leraren of vrienden.

Filmavond
Kies je favoriete film, regel popcorn en andere snacks en nodig je vrienden uit voor een gezellige filmavond. Vraag ze om entree geld en verkoop de snacks.

Speurtocht
Je kunt een speurtocht organiseren op school of in je buurt. Vraag om een ​​inschrijfgeld of donaties.

Verkoop oude spullen
Ligt je kamer vol met oud speelgoed, boeken of kleding die je niet meer nodig hebt? Verkoop ze dan tijdens een garage verkoop en doneer de opbrengst.

Tassen inpakken
Vraag bij je plaatselijke supermarkt of je bij de kassa je diensten mag aanbieden als ‘tassen inpakker’ voor een kleine donatie van de klant.

Natuurlijk zijn er veel meer ideeën om geld in te zamelen. Misschien heb je zelf een heel leuk idee? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Hoe wij je kunnen helpen

Wij kunnen je op de volgende manieren ondersteunen met je actie:
Een digitale informatie pakket, met daarin: een briefing van S4S Nederland en onze activiteiten, een foto presentatie en links om onze informatieve video’s te downloaden.
- Promotie van je actie op onze sociale media.
- Afhankelijk van het soort actie en de timing kunnen we posters en flyers leveren.

Vertel ons over je actie

Stuur ons een email en vertel ons over je actie.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?